Woensdag 8 juni : Steampunk Fotoshoot met Eefje, Skralan en Elise (130eur/2uur per fotograaf 2-1)

Op woensdag 8 juni hebben we een fotoshoot op het programma met als thema “Steampunk“. Eefjs Sas, Skralan Sas en Elise Nauws zullen door Eefje gestyled worden in het steampunk thema. MUA Julie zorgt voor aangepaste make up. Het decor is het atelier van de scheepswerf in Baasrode.

We werken met een doorschuif systeem in tijdslots van 2 uur. In elk slot fotograferen jullie een half uur met Eefje, een half uur met Skralan, een half uur met Elise en een half uur met alle drie modellen samen.

Je kan tijdslots van 2 uur boeken zowel 2 fotografen – 1 model aan 130 € als 1 fotograaf – 1 model aan 260 €. Het laatste half uur shooten en met zijn allen de drie modellen tesamen.

Inschrijven

Zet op het gewenste tijdslot het aantal op 1 als je samen met een andere fotograaf wil werken (2-1) aan 130 € of op 2 als je alleen wil werken (1-1) aan 260 €. Geef aan als je afgesproken hebt met een andere fotograaf, dan zetten we jullie samen. We werken met een doorschuif systeem. Jullie werken een half uur met Eefje, en half uur met Skralan en een half uur met Elise. Het laatste half uur gaan we met zijn allen foto’s maken van de drie modellen te samen.

[event post_id=”892″]
{has_bookings}

#_BOOKINGFORM{/has_bookings}[/event]

Foto’s modellen (links naar)

Eefje Sas

Skralan Sas

Elise Nauws

Foto’s locatie

Algemene voorwaarden

Men kan annuleren tot een week voor het event. 5% annulatie kosten worden dan aangerekend. Vanaf dan is de deelnemer 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Voor de deelnemende fotografen is er een model-release voorzien. We appreciëren dat de fotografen foto’s aan het model bezorgd die ze kan gebruiken voor promotie.

We zijn niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

De organisator stelt alles in het werk om het event in de beste omstandigheden te laten doorgaan. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor overmacht en onverwachte gebeurtenissen. We vervangen het model door een gelijkwaardig model indien er een model afzegt. Deelnemers worden zo snel mogelijk verwittigd als het event afgelast wordt. De deelnemers krijgen in dat gevel 100% van het inschrijvingsgeld terug.

De inschrijving is bevestigd na betaling. De inschrijving wordt onbestaand beschouwd als de betaling 14 dagen na de inschrijving niet voldaan is.

De deelnemende fotografen zijn akkoord met de algemene voorwaarden.

Corona maatregelen

De geldende corona-regels zullen van toepassing zijn. Er wordt een nieuwe datum gezocht als het event door nieuwe maatregelen afgelast wordt. De deelnemers kunnen dan kiezen tussen de nieuwe datum of een volledige terugbetaling.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van komende events en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Loading

Scroll naar boven