KASTEEL SHOOT MET ELILITH EN RADMILA
16 april 2022 Hof van Lyere Zandhoven.

1 fotograaf – 1 model of 2 fotografen – 1 model

volzet
Mail naar info@wimmoortgat.be om op de wachtlijst te staan

Op zaterdag 16 april huren we het Hof van Lyere voor een shoot. Het kasteel heeft een schitterende tuin en een echte slotgracht. Het kasteel krijgt veel licht binnen, werken met natuurlijk licht is hier mogelijk. Soms is het handig van een extra lichtbron te gebruiken. Indien je flitsers op stroom meebrengt voorzie je best ook verlengkabels. Er is meer dan voldoende plaats in het kasteel, en heel veel mogelijkheden. De beneden verdieping is ingericht. De eerste verdieping en zolder zijn ideaal voor artistiek naakt.


Model Radmila

Radmila is een internationaal model uit Berlijn met 8 jaar ervaring. Ze werkt met zowel beginnende als gevorderde fotografen. Ze is zeer flexibel en kan verschillende poses aan. Daarenboven ontwerpt ze haar eigen exclusieve lingerie. Een topmodel om mee te werken. Voertaal : Engels
Purpleport
Modelmayhem


Model Elilith

Elilith is een internationaal model uit Praag met 12 jaar ervaring. Haar foto’s werden gepubliceerd in Playboy, Penthouse en Maxime. Elilith is zeer flexibel, en houdt van performen en dansen. Ze is ‘cute’ en ‘nice’ maar ook hardwerkend tijdens een shoot. Daarenboven is het altijd fun om met haar te werken. Een klasse model. Voertaal : Engels.
ModelMayhem
Instagram


Wat kost deelname aan deze kasteel shoot ?

Je kan kiezen tussen 2 fotografen/1 model of 1 fotograaf/1 model. Elk slot is 2 uur.
Het is mogelijk verschillende slots met verschillende modellen te boeken.

SlotRadmilaRadmilaElilithElilith
Ik shoot samen met een andere fotograafIk shoot alleen Ik shoot samen met een andere fotograafIk shoot alleen
10:00-12:00150 €280 €150 €280 €
12:30-14:30150 €280 €150 €280 €
14:45-16:45150 €280 €150 €280 €
17:00-19:00150 €280 €150 €280 €

Inschrijven

Via mail naar info@wimmoortgat.be
vermeld wanneer je beschikbaar bent, met welk model en hoe lang je wil werken, je naam, adres en telefoonnummer. Je inschrijving wordt bevestigd na betaling van de vergoeding.


Corona Regels

De geldende corona-regels zullen van toepassing zijn. Indien het event door nieuwe maatregelen niet kan doorgaan wordt er een nieuwe datum gezocht. Deelnemers kunnen dan kiezen tussen de nieuwe datum of een volledige terugbetaling.


Annulatie policy

Men kan annuleren tot een week voor het event. Vanaf dan is de deelnemer 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd. Indien het event door overmacht niet kan doorgaan worden de deelnemers volledig terugbetaald.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van komende events en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Loading

Scroll naar boven