Zon 31 Juli 2022 : Modelshoot met Kriss 1 op 1

Kris komt naar Belgie en shoot op Zondag 31 juli in Boom. Dit fantastisch model is 22, heeft kort donkerbruin haar en heeft geen tatoos. Het Geleeg in Boom is de geknipte locatie om met haar te werken.

We hebben 4 slots van 1 uur om 1 op 1 te werkenvolzet
volzet

Algemene voorwaarden

Men kan annuleren tot twee weken voor het event. Er wordt 5% anulatiekosten aangerekend. Vanaf dan is de deelnemer 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Indien het event door overmacht niet kan doorgaan worden de deelnemers volledig terugbetaald. Indien een model annuleert voor het event wordt deelnemer volledig terugbetaald. Als er een ander model beschikbaar wordt de mogelijkheid geboden om met haar te werken aan dezelfde voorwaarden.

Er wordt voor de deelnemende fotografen een model-release voorzien opdat de fotograaf de foto’s kan gebruiken. We appreciëren dat de fotografen foto’s aan het model bezorgd die ze kan gebruiken voor promotie.

De organisator is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

De organisator stelt alles in het werk om het event in de beste omstandigheden te laten doorgaan. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor overmacht en onverwachte gebeurtenissen.

De deelnemende fotografen zijn akkoord met de algemene voorwaarden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van komende events en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Loading

Scroll naar boven