Zat 13 augustus 2022 : Shoot in Kasteel De Renesse in Malle

Voor het foto shoot event in augustus hebben we twee internationale top modellen geboekt en shooten we op een geweldige locatie. De modellen shooten tot artistiek naakt.

De locatie is het Kasteel De Renesse in Malle. Dit is een mooi onderhouden kasteel met prachtige ruimtes.

De modellen zijn Avery en Katerynaa.

We voorzien slots van 2 uur. Je kan deze boeken om alleen te shooten of samen met een andere fotograaf.

Model Karina ( Volzet)

Karina is een ervaren model uit Moskou, die graag met fotografen werkt. Ze is slank gebouwd en het perfecte model voor Malle

Model Avery (Volzet)

Avery is een mooi en ervaren model uit Ukraïne. Ze heeft een passie voor model-werk en reis de heel wereld rond om te werken met fotografen. Een toppertje. (Volzet)

Kasteel De Renesse Malle

Het kasteel van de graven de Renesse vormt een opvallende blikvanger in het hart van Oostmalle. Het kasteel, waarvan de vroegste sporen dateren uit de 15de eeuw, kende een woelige geschiedenis. Het kasteel kwam in 1985 in handen van de gemeente en is intussen volledig gerenoveerd. We beschikken over de gelijkvloers en de eerste verdieping voor ons event. Er zijn meer dan voldoende kamers waar we kunnen fotograferen. Er komt veel licht binnen in alle ruimtes.

Algemene voorwaarden

Men kan annuleren tot twee weken voor het event. Er wordt 5% anulatiekosten aangerekend. Vanaf dan is de deelnemer 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Indien het event door overmacht niet kan doorgaan worden de deelnemers volledig terugbetaald. Indien een model annuleert voor het event wordt deelnemer volledig terugbetaald. Als er een ander model beschikbaar wordt de mogelijkheid geboden om met haar te werken aan dezelfde voorwaarden.

Er wordt voor de deelnemende fotografen een model-release voorzien opdat de fotograaf de foto’s kan gebruiken. We appreciëren dat de fotografen foto’s aan het model bezorgd die ze kan gebruiken voor promotie.

De organisator is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

De organisator stelt alles in het werk om het event in de beste omstandigheden te laten doorgaan. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor overmacht en onverwachte gebeurtenissen.

De deelnemende fotografen zijn akkoord met de algemene voorwaarden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van komende events en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Loading

Scroll naar boven