Zat 3 september 2022 : Shoot in de Middellandse Zeetuin (Zeeland NL)

Voor het foto shoot event in september hebben we Christina en Victoria geboekt om te fotograferen in de prachtige Middellandse Zeetuin in Zeeland (NL).

De tuin ligt kort bij Middelbrug en ligt op een uur rijden van Antwerpen en Gent

We voorzien slots van 2 uur. Je kan deze boeken om alleen te shooten of samen met een andere fotograaf.

Model Christina

Christina is een ervaren model en een plezier om mee te werken.

Model Victoria

Victoria is een topmodel nu wonend in Nederland. Ze spreekt vloeiend Nederlands. We hadden reeds met haar een shoot in de tuin, en het was een genot om met haar te werken

Middellandse Zeetuin Buttinge (Nabij Middelburg in Nederland)

De Middellandse zeetuin is een mooie tuin met heel veel fotogenieke hoekjes. De eigenaar (Wim) is gepassioneerd door fotografie en zijn tuin, en weet beiden goed te combineren. Ook bij minder goed weer zijn er voldoende overdekte hoekjes.

Adres : Stenen Kruisweg Grijpskerke Nederland

Algemene voorwaarden

Men kan annuleren tot twee weken voor het event. Er wordt 5% anulatiekosten aangerekend. Vanaf dan is de deelnemer 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Indien het event door overmacht niet kan doorgaan worden de deelnemers volledig terugbetaald. Indien een model annuleert voor het event wordt deelnemer volledig terugbetaald. Als er een ander model beschikbaar wordt de mogelijkheid geboden om met haar te werken aan dezelfde voorwaarden.

Er wordt voor de deelnemende fotografen een model-release voorzien opdat de fotograaf de foto’s kan gebruiken. We appreciëren dat de fotografen foto’s aan het model bezorgd die ze kan gebruiken voor promotie.

De organisator is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

De organisator stelt alles in het werk om het event in de beste omstandigheden te laten doorgaan. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor overmacht en onverwachte gebeurtenissen.

De deelnemende fotografen zijn akkoord met de algemene voorwaarden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van komende events en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Loading

Scroll naar boven