Zon 17 juli 2022 : Shoot in de Schans van Landmolen in Kruibeke

Voor het foto shoot event in juli hebben we gekozen voor een internationaal top modellen en een geweldige locatie. Deze ingrediënten zullen ervoor zorgen dat je een fantastische shoot hebt. De modellen shooten tot artistiek naakt.

Locatie is de Schans van Landmolen in Kruibeke, dat gebouwd werd voor de eerste wereldoorlog. Het fort is in zeer goede staat en een mooie urbex locatie voor ons shoot event. Dit fort is privé eigendom en we huren het fort exclusief voor deze shoot.

Model is Olive

We voorzien slots van 2 uur. Je kan deze boeken om alleen te shooten of samen met een andere fotograaf.

Model Olive (Alle slots reeds geboekt)

Olive komt oorspronkelijk uit Ierland en leeft nu in Nederland. Haar handelsmerk is haar rode haar en haar sproeten in de zomer. Haar looks passen perfect bij de kleuren van het fort.

Voertaal : Engels

IG : https://www.instagram.com/somethingabout.olive/

Schans Van Landsmolen in Kruibeke

Foto’s in het fort met Christina

Om je een impressie te geven van de mogelijkheden heb ik foto’s in het fort gemaakt met Christina. Er staat bij of de foto met natuurlijk licht of met een flitser gemaakt is.

Wat heb je nodig ?

  1. Je camera.
  2. Voor de beneden verdieping is flitsen een must, boven kan je met natuurlijk licht werken. Zie de foto’s die ik er met Christina gemaakt heb.

Algemene voorwaarden

Men kan annuleren tot twee weken voor het event. Er wordt 5% anulatiekosten aangerekend. Vanaf dan is de deelnemer 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Indien het event door overmacht niet kan doorgaan worden de deelnemers volledig terugbetaald. Indien een model annuleert voor het event wordt deelnemer volledig terugbetaald. Als er een ander model beschikbaar wordt de mogelijkheid geboden om met haar te werken aan dezelfde voorwaarden.

Er wordt voor de deelnemende fotografen een model-release voorzien opdat de fotograaf de foto’s kan gebruiken. We appreciëren dat de fotografen foto’s aan het model bezorgd die ze kan gebruiken voor promotie.

De organisator is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

De organisator stelt alles in het werk om het event in de beste omstandigheden te laten doorgaan. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor overmacht en onverwachte gebeurtenissen.

De deelnemende fotografen zijn akkoord met de algemene voorwaarden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van komende events en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Loading

Scroll naar boven