Familie- en communiefotografie

Zijn jullie als koppel 20 jaar getrouwd? Wordt jouw partner 50 jaar? Of vieren jullie misschien een andere bijzondere gebeurtenis en wil je die momenten levenslang koesteren? Contacteer me en samen bekijken we de opties.

Loopt er in jullie gezin een toekomstig communicantje rond en zijn jullie op zoek naar een communiefotograaf? Dan heb je iemand gevonden die deze bijzondere dag graag in beeld brengt!

Een communie of lentefeest is een erg mooie gebeurtenis voor je kind, en dan is het fijn dat je die dag kan koesteren met mooie beelden. En ook op andere familiefeesten kan je mij boeken als fotograaf.

Werkwijze & tarieven familie / communie

Huur je mij in als fotograaf voor het maken van familie- of communiefoto’s in de studio of op locatie? Dan voorzie ik twee uur ter plaatse voor het maken van de gewenste beelden. Staan de ouders, broers/zussen of andere familieleden ook graag op enkele foto’s? Geen probleem!

Voor het maken van de familie- en communiefoto’s betaal je €290 (incl. btw excl verplaatsingskost). Standaard voorzie ik hiervoor twee uur in de studio of op locatie. Moesten we toch niet voldoende tijd hebben, dan kan de fotoshoot steeds verlengd worden aan €120 extra per vol uur.

Nadien bezorg ik jullie de door mij geselecteerde en nabewerkte foto’s in een resolutie van maximaal 20cm langste zijde.

Ik zorg ook graag voor een (mini)-album en wanddecoratie aan betaalbare prijzen.

Ook voorzie ik indien gewenst één ontwerp voor de uitnodiging van het communiefeest, en één ontwerp voor de bedankkaartjes. Bijbestellen kan uiteraard steeds!

Contacteer me voor meer informatie over familie- en communiefotografie

Scroll naar boven