Communiefotografie / Familiefeest

Loopt er in jullie gezin een toekomstig communicantje rond en zijn jullie op zoek naar een communiefotograaf? Dan heb je iemand gevonden die deze bijzondere dag graag in beeld brengt!

Een communie of lentefeest is een erg mooie gebeurtenis voor je kind, en dan is het fijn dat je die dag kan koesteren met mooie beelden. En ook op andere familiefeesten kan je mij boeken als fotograaf. Zijn jullie als koppel 20 jaar getrouwd? Wordt jouw partner 50 jaar? Of vieren jullie misschien een andere bijzondere gebeurtenis en wil je die momenten levenslang koesteren? Contacteer me en samen bekijken we de opties.

Ik ontwerp ook jullie communiekaartjes / uitnodigingskaartjes

Bij mij kan je ook terecht voor een communieshoot op voorhand. Die beelden kan je dan gebruiken voor onder meer de uitnodigingen en bedankkaartjes. Ik denk graag met jullie mee over een gepaste, fotogenieke plek waar we mooie beelden kunnen maken van jullie communicant.

Als je met mij samenwerkt voor communiefotografie, dan ontmoet ik jullie graag op voorhand. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we alles tot in detail bespreken. Jullie weten dan wat te verwachten en kunnen tijdens de shoot volledig focussen op wat telt: deze bijzondere gebeurtenis voor jullie dochter of zoon!

Werkwijze & tarieven communiefotografie

Huur je mij in als fotograaf voor het maken van communiefoto’s in de studio of op locatie? Dan voorzie ik een uurtje ter plaatse voor het maken van de gewenste beelden. Staan de ouders, broers/zussen of andere familieleden ook graag op enkele foto’s? Geen probleem!

Voor het maken van de communiefoto’s betaal je €149 (incl. btw). Standaard voorzie ik hiervoor een uur in de studio of op locatie. Moesten we toch niet voldoende tijd hebben, dan kan de fotoshoot steeds verlengd worden aan €100 extra per vol uur.

Na afloop bezorg ik jullie minimum 10 digitale foto’s, allemaal bewerkt en in hoge resolutie (20x30cm) aangeleverd. Ook voorzie ik één ontwerp voor de uitnodiging van het communiefeest, en één ontwerp voor de bedankkaartjes. Bijbestellen kan uiteraard steeds!

Contacteer me voor meer informatie over communiefotografie

Scroll naar boven