Huwelijksfotograaf

Op zoek naar een huwelijksfotograaf om de mooiste dag van jullie leven in beeld te brengen? Met mijn fototoestel in de aanslag, ben ik graag getuige van jullie trouwdag! Tijdens het maken van de beelden focus ik niet alleen op de grote gebeurtenissen, maar geef ik ook aandacht aan de kleinere, soms grappige of ontroerende details. Een grootmoeder die een traantje wegpinkt tijdens de huwelijksceremonie, of een kindje dat stiekem gekke bekken trekt tijdens een officieel moment. Erg dankbare momenten voor mij als fotograaf!

Je kan me boeken voor een volledige dag, vanaf het moment dat de bruid zich klaarmaakt, tot ’s avonds laat wanneer de dansbenen gestrekt worden. Ook kan je kiezen voor kortere fotoshoots van een halve dag of enkele uren. Contacteer me gerust voor meer informatie over de verschillende pakketten.

Mijn tarieven voor huwelijksfotografie

Boeken jullie me graag als fotograaf op jullie huwelijk? Dan heb je de keuze uit onderstaande formules.

Ceremoniepakket – €650

Binnen dit pakket maak ik foto’s van jullie ceremonie(s) en maak ik een trouwreportage op een locatie naar wens. Ik ben ongeveer 5u ter plaatse en lever jullie nadien de bewerkte foto’s aan in een resolutie voor afdrukken tot 20cm langste zijde.

Luxepakket – €1.250

Als jullie voor deze formule kiezen, dan ben ik ongeveer 10u ter plaatse op jullie huwelijk. Ik neem foto’s van jullie ceremonie(s), een trouwreportage op een locatie naar wens en ik fotografeer jullie receptie. Ik bewerk de beelden en lever ze jullie aan in een resolutie voor afdrukken tot 20cm langste zijde.

All-in-pakket – €1.970 

Willen jullie heel jullie trouwdag op beeld vastgelegd? Dan kan je mij boeken voor een volledige dag. Ik fotograaf het klaarmaken van de bruid, de ceremonie(s), jullie trouwreportage op een locatie naar wens, de receptie en het avondfeest. Ik blijf tot een uur na de openingsdans, en dit met een max. van 16u. Ik bewerk de beelden en lever ze jullie aan in een resolutie voor afdrukken tot 20cm langste zijde.

En wil je graag leuke en creatieve foto’s van jullie genodigden op het avondfeest? Dan kan ik  een kleine fotostudio voorzien. Extra plezier én leuke foto’s gegarandeerd!

Voor deze extra fotostudio betaal je in het all-in-pakket een bijkomende kost van €200. Enkel in combinatie met het all-in-pakket.


Elk bijkomend uur wordt aan €120 gerekend.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Mijn werkwijze als huwelijksfotograaf

Op jullie trouwdag willen jullie enkel focussen op elkaar en de mooie momenten met vrienden en familie. Als fotograaf vind ik het erg belangrijk dat we elkaar al wat kennen, en op dezelfde golflengte zitten als het over de foto’s gaat van jullie huwelijk. Daarom spreek ik steeds op voorhand af met het koppel om zowel jullie wensen als mijn werkwijze te bespreken. Samen overlopen we de dag, bespreken we de mogelijke locaties voor de shoots en overlopen we andere praktische zaken. En borrelen er in tussentijd nog vragen op? Dan kunnen jullie steeds bij mij terecht. 

Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten op jullie huwelijksdag, en kunnen jullie volop genieten. Na het huwelijk ga ik aan de slag, en na 30 dagen mogen jullie de trouwfoto’s van mij verwachten. Ik hou de beelden steeds zo natuurlijk mogelijk, en ga de foto’s enkel licht bewerken om ze sterker te maken of bijvoorbeeld storend licht wat weg te werken.

Je kan bij mij ook terecht voor de creatie van een fotoboek en wanddecoratie van je trouwfoto’s in verschillende formaten.

“Als huwelijksfotograaf zorg ik voor tastbare, levenslange herinneringen aan de mooiste dag van jullie leven!”

Contacteer me voor meer informatie over huwelijksfotografie

Scroll naar boven