SHOOT STEENBAKKERIJ HET GELEEG BOOM
15 MEI 2022 – Met Michaela en Veronika

1 fotograaf – 1 model of 2 fotografen – 1 model (deelnemers kunnen verschillende slots met verschillende modellen boeken).

Voor het foto shoot event in mei hebben we gekozen voor drie internationale top modellen en een geweldige locatie. Deze ingrediënten zullen ervoor zorgen dat je een fantastische shoot hebt. De modellen shooten tot artistiek naakt.


Foto’s Locatie Het Geleeg in Boom

Voor ons zijn alle binnenlocaties open (ringoven, atelier…) en is er mogelijkheid tot buiten fotograferen. We voorzien voor de ringoven flitsers. Op de andere locaties is er voldoende licht en kan er zowel met natuurlijk licht als flitsers gefotografeerd worden. Elke fotograaf voorziet hiervoor zijn eigen materiaal. We mogen tot artistiek naakt shooten. Er wordt gevraagd als er bezoekers voorbij komen even te wachten. We verwachten dat dit zeer beperkt zal zijn. Voor de binnen locaties zorgen we er voor dat je rustig tot artistiek naakt kan werken. (Met dank aan Bruno voor de foto’s met model)


Model Michaela

Michaela startte in 2009 haar mode carrière.  Ze heeft reeds gewerkt in steden als Milaan, Madrid, New York, Singapore, Kuala Lumpur, Bali, Hong Kong, Tokyo…. Als professioneel fotomodel doet ze model shoots en catwalk werk. Ze houd van artistieke fotoshoots die haar schoonheid en persoonlijkheid reflecteert. Michaela weet perfect te poseren met de juiste expressie. Hou er rekening mee dat Michaela groot is (1m83). Ze heeft geen tattoos en piercings.

https://www.modelmayhem.com/MichaelaNovakova

https://www.instagram.com/miska88/

Model Veronika

Ons tweede model is Veronika uit Hongarije. Ze is zeer flexibel en werkt het liefst op locatie. Veronika werkt graag gekleed, maar nog veel liever naakt. Ze heeft geen tattoos, piercings….Veronika staat vaak zelf achter de camera, ze begrijpt zeer snel waar je met je foto’s naartoe wil.

https://www.modelmayhem.com/veronique005


Kostprijs en deelname

We hebben 6 slots van één uur per model. Je kan meerdere slots boeken met één of meerdere modellen. Deelname is 150 eur per slot.
Je mag alleen of met twee fotografen inschrijven per slot. Gelieve in geval dat je met twee fotografen komt, dit aan te geven in het inschrijvingsformulier.

[event post_id=”762″]
{has_bookings}

#_BOOKINGFORM{/has_bookings}[/event]

Stuur gerust een mail naar wimmoortgat@telenet.be bij problemen met het boeken.


Corona Regels

De geldende corona-regels zullen van toepassing zijn. Indien het event door nieuwe maatregelen niet kan doorgaan wordt er een nieuwe datum gezocht. Deelnemers kunnen dan kiezen tussen de nieuwe datum of een volledige terugbetaling.


Algemene voorwaarden

Men kan annuleren tot een week voor het event. Er wordt 5% anulatiekosten aangerekend. Vanaf dan is de deelnemer 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Indien het event door overmacht niet kan doorgaan worden de deelnemers volledig terugbetaald. Indien een model annuleert voor het event wordt deelnemer volledig terugbetaald. Als er een ander model beschikbaar wordt de mogelijkheid geboden om met haar te werken aan dezelfde voorwaarden.

Er wordt voor de deelnemende fotografen een model-release voorzien opdat de fotograaf de foto’s kan gebruiken. We appreciëren dat de fotografen foto’s aan het model bezorgd die ze kan gebruiken voor promotie.

De organisator is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

De organisator stelt alles in het werk om het event in de beste omstandigheden te laten doorgaan. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor overmacht en onverwachte gebeurtenissen.

De deelnemende fotografen zijn akkoord met de algemene voorwaarden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van komende events en schrijf je in voor de nieuwsbrief


Loading

Scroll naar boven