Conceptuele fotografie die de aandacht trekt

Onder conceptuele fotografie valt fotografie met een boodschap. Achter de beelden zit een verhaal verscholen. Wens jij met je bedrijf een originele campagne te creëren, die de aandacht trekt? Dan kan ik jullie helpen bij het ontwikkelen van een creatief concept. Of hebben jullie al een uitgewerkt idee, en willen jullie het concept vertalen naar geschikte beelden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Hoe ik te werk ga als conceptueel fotograaf

Contacteer je mij voor de ontwikkeling van een sterk concept voor een reclamecampagne of voor jouw branding? Dan gaan we van start met een conceptmeeting. Tijdens dit overleg doen jullie jullie idee uit de doeken, jullie doelstellingen met de campagne, het voorziene budget en deadlines. Samen laten we de ideeën borrelen, en komen we tot een sterk concept dat jullie merk perfect weergeeft. We spreken enkele timings af, en plannen de fotoshoot in.

Indien gewenst kan ik voor jullie een make-up artist regelen. Ik ga jullie steeds ook adviseren over de meest gepaste kledij en eventuele accessoires.

Zijn jullie er klaar voor? Dan ik ook!

Ik deel graag enkele eerdere projecten waarin conceptuele fotografie aan bod kwam.

Interesse in conceptuele fotografie? Contacteer me!

Conceptuele fotografie voor KBC

Het KBC-kantoor van Steenweghen Kampenhout / Steenokkerzeel contacteerde me. Ze wilden hun team op een creatieve manier in beeld brengen. De boodschap die de beelden moesten uitstralen was “KBC in beweging”, de corporate slogan. Ook wilden ze foto’s met een lokaal karakter, maar zonder dat de beelden te toeristisch werden.

Hieronder zie je het resultaat van de conceptuele shoot:

Conceptuele fotografie voor Impact Coaching

Impact Coaching staat in voor coaching van veranderingstrajecten. Eigenares Maddy was op zoek naar creatieve beelden, die out of the box zijn. Hieronder zie je het resultaat van onze brainstorm en fotoshoot.

More than meets the eye – Beeld van een oog met de leider in het midden
Impact gevormd door menselijke letters.
Verandering is als geblinddoekt over een brug lopen.
Verandering is uit een kluwen geraken en balanceren op een koord
Als coacht help ze je door een andere bril te kijken
De rups die nog niet weet dat ze op een goede dag een mooie vlinder wordt.
Om de website meer uitstraling te geven werd er ook een video aangeleverd.
Scroll naar boven