Portretfotograaf

Ben je op zoek naar een creatieve portretfotograaf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Want iedereen is mooi, en kan goed op beeld staan. Aan de hand van jouw wensen, gaan we samen op zoek naar de gepaste stijl. En wil je de portretfoto’s laten maken op een bepaalde locatie of gaan we voor beelden in mijn fotostudio? Het kan allemaal!

Hoe ga ik te werk als portretfotograaf?

Ik leer je graag beter kennen voor we aan de portretfoto’s beginnen. Voor wat wil je de beelden gebruiken? Ga je graag voor creatieve beelden of mogen de foto’s eerder zakelijk zijn? Heb je een locatie in gedachten of kom je naar onze fotostudio in Melsbroek? Samen bekijken we alle opties en plannen we een datum in voor de shoot.

Het grote voordeel van portretfotografie in onze eigen studio is de belichting. We beschikken over professioneel materiaal, waarmee we jou mooi en met het ideale licht in beeld kunnen brengen. Als je de shoot liever op locatie buiten wil laten doorgaan, dan moeten we rekening houden met de weersomstandigheden, maar dit kan zeker ook. Een shoot op locatie kan een mooie meerwaarde vormen voor de foto’s, zie eerdere portret shoots onderaan deze pagina!

Na afloop van de fotoshoot, ga ik voor jou aan de slag. Ik selecteer de beste beelden en bewerk ze indien nodig lichtjes na. Ik hou de foto’s steeds zo natuurlijk mogelijk en optimaliseer de beelden enkel indien de portretfoto er sterker door wordt. De unieke portretfoto’s die ik je bezorg zul je levenslang kunnen koesteren.

“Jouw persoonlijkheid en unieke karakter in beeld brengen, wordt mijn doel!”

En wens je voor de shoot gemaquilleerd te worden? Laat het mij zeker weten, ik werk samen met professionals die je hierbij kunnen helpen.

Interesse in portretfoto’s? Contacteer me!

Scroll naar boven