Fotograaf voor jouw pasfoto

fotograaf pasfoto

Ben je op zoek naar een fotograaf voor het nemen van pasfoto’s? Dan kan je terecht in onze fotostudio te Melsbroek. Wij zijn gespecialiseerd in het nemen van pasfoto’s onder de juiste omstandigheden. Want niet zomaar elke foto is geschikt, de belichting en achtergrond moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. En ook je gezichtsuitdrukking, houding en eventuele accessoires moeten correct afgebeeld staan op de foto.

Als professionele fotograaf van pasfoto’s beschikken wij over het juiste materiaal en een geschikte studio voor het nemen van de ideale pasfoto. Want pasfoto’s heb je nodig op verschillende momenten in je leven. Bij de vernieuwing van je identiteitskaart bijvoorbeeld, of voor je rijbewijs en het aanvragen van een internationaal paspoort. 

Kwaliteitseisen pasfoto

We lijsten de aandachtspunten vanuit het ICAO (‘International Civil Aviation Organization’) nog even voor je op. Je pasfoto moet aan de volgende vereisten voldoen, anders kan je gemeente de foto weigeren:

  • Je neemt een neutrale gezichtsuitdrukking aan, dat wil zeggen: je mond is gesloten en je lacht niet.
  • Je houdt je hoofd recht naar voren gericht en je schouders zijn recht. Je kijkt ook recht in de camera.
  • Je maakt je gezicht volledig vrij. Je voorhoofd, kin en ooraanzet moeten goed zichtbaar zijn.
  • Ook je ogen moeten goed zichtbaar zijn. Er mag geen reflectie te zien zijn in je brilglazen, je mag geen getinte glazen dragen en geen montuur dat te groot is of vlak langs de ooglijn loopt. Wil je zeker zijn dat de foto conform is? Dan kan je je pasfoto laten nemen zonder bril, ook al draag je dagelijks een bril.

Tarieven pasfoto’s

De onderstaande prijzen zijn inclusief btw. Wordt de foto zeer uitzonderlijk toch niet aanvaard? Dan maken we gratis nieuwe pasfoto’s voor jou.

Belgisch ID en internationaal paspoort€ 12,5
2 pasfoto’s groot formaat (5cm of breder)€ 15
Op verplaatsing Steenokkerzeel€ 25
Digitale pasfoto€ 15

Op zoek naar een fotograaf voor pasfoto’s? Plan je afspraak via mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie van de studio

Fotostudio Wim Moortgat, Kalkoven 5 1820 Melsbroek (Naast cyclepassion aan de Haachtsesteenweg)

Wegplan Studio Wim Moortgat
Scroll to top