Fotograaf voor jouw pasfoto

fotograaf pasfoto

Ben je op zoek naar een fotograaf voor het nemen van pasfoto’s? Dan kan je terecht in onze fotostudio te Melsbroek. Wij zijn gespecialiseerd in het nemen van pasfoto’s onder de juiste omstandigheden. Want niet zomaar elke foto is geschikt, de belichting en achtergrond moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. En ook je gezichtsuitdrukking, houding en eventuele accessoires moeten correct afgebeeld staan op de foto.

Als professionele fotograaf van pasfoto’s beschikken wij over het juiste materiaal en een geschikte studio voor het nemen van de ideale pasfoto. Want pasfoto’s heb je nodig op verschillende momenten in je leven. Bij de vernieuwing van je identiteitskaart bijvoorbeeld, of voor je rijbewijs en het aanvragen van een internationaal paspoort. 

Onze software ondersteunt ook het maken van pasfoto’s voor documenten van andere landen zoals bvb visa. Hier zijn vaak specifieke eisen, waar we tijdens het maken van de foto meteen mee rekening houden.

Kwaliteitseisen pasfoto

We lijsten de aandachtspunten vanuit het ICAO (‘International Civil Aviation Organization’) nog even voor je op. Je pasfoto moet aan de volgende vereisten voldoen, anders kan je gemeente de foto weigeren:

  • Je neemt een neutrale gezichtsuitdrukking aan, dat wil zeggen: je mond is gesloten en je lacht niet.
  • Je houdt je hoofd recht naar voren gericht en je schouders zijn recht. Je kijkt ook recht in de camera.
  • Je maakt je gezicht volledig vrij. Je voorhoofd, kin en ooraanzet moeten goed zichtbaar zijn.
  • Ook je ogen moeten goed zichtbaar zijn, dit wordt gebruikt voor automatische gezichtsherkenning. We maken daarom de pasfoto zonder bril, ook al draag je dagelijks een bril.
  • Je draagt bij voorkeur geen witte bovenkleding (hemd, blouse, t-shirt).

Tarieven pasfoto’s

De onderstaande prijzen zijn inclusief btw. Wordt de foto zeer uitzonderlijk toch niet aanvaard? Dan maken we gratis nieuwe pasfoto’s voor jou.

Je krijgt één print mee van 10cm op 15cm met daarop 6 pasfoto’s. Sommige landen vragen grotere formaten dan 34×45, in dat geval zet we het maximaal aantal op de afdruk.

Belgisch ID en internationaal paspoort€ 15
Prijs per bijkomende foto voor Belgisch ID en internationaal paspoort
(tijdens zelfde sessie – mag voor verschillende personen zijn)
€ 10
Belgisch ID en internationaal paspoort voor baby’s en peuters jonger dan 3 jaar.€ 20
Op verplaatsing Steenokkerzeel€ 50
Digitale pasfoto (inclusief 1 afdruk)€ 35

Op zoek naar een fotograaf voor pasfoto’s? Plan je afspraak via mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wanneer

Pasfoto’s worden op afspraak gemaakt. Respecteer het afgesproken tijdstip. Meestal kom ik speciaal voor jouw pasfoto naar de studio, we vinden het fijn dat je op tijd bent.

Locatie van de studio

Fotostudio Wim Moortgat, Kalkoven 5 1820 Melsbroek (Naast cyclepassion aan de Haachtsesteenweg)

Scroll naar boven