Wie ben ik

Ik maak mooie, creatieve en kwalitatieve foto’s

en help andere fotografen om

mooie, creatieve en kwalitatieve foto’s te maken.

Ik heb electronica gestudeerd en ben sinds 1988 werkzaam bij VRT in Brussel. Begonnen als geluidsingenieur en doorgegroeid tot het beleidsniveau. In mijn vakgebied heb ik zeer lang op internationaal niveau gewerkt en tal van lezingen en workshops gegeven in het buitenland.

Fotografie

Sinds mijn jeugd ben ik bezeten door fotografie. Van kleins af had ik een fototoestel. Zoals iedereen maakte ik foto’s van familie, vrienden en vakanties. Ik was ook zeer mee met de omslag naar digitale fotografie. In 2013 heb ik me aangesloten bij fotoclub Smile in Mechelen en me ingewerkt in modelfotografie.

Opleidingen

Ik heb tal van cursussen en workshops gevolgd bij verschillende fotografen. De laatste was een one-on-one workshop bij Anka Zhuravleva in Portugal. Daarnaast heb ik een boekenkast vol boeken over fotografie. Elke workshop die ik kan meepikken volg ik mee. Op die manier leer ik constant bij. Verder heb ik intussen meerdere gouden medailles en verschillende internationale erkenningen met mijn foto’s.

Stijl

Ik maak het liefst foto’s van mensen op een zo creatief mogelijke manier. Ik werk zowel op locatie als in een fotostudio.Ik ben gepassioneerd door fotografie en steeds op zoek om de mooiste en origineelste foto’s te maken. Je kan me boeken voor het fotograferen van mensen (huwelijken, communies, feesten, loveshoots, artistiek, events, zakelijke portretten en bedrijfsfotografie) en campagne fotografie. Ik ben beslagen in het maken van portfolio foto’s voor artiesten (schilderijen…).Verder geef ik graag opleidingen en workshops over fotografie en nabewerking (Lightroom en Photoshop).